Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Chriss blogja

elsösorban film de anime zene és minden ami még eszembe jut

Friss topikok

  • koimbra: Az utóbbi idők legjobb horrorja volt, félelmetes (2008.12.02. 14:21) [REC]
  • Gab: ezt már láttam, úgy 2 éve. Kár hogy törölték. (2008.10.20. 16:38) Török StarWars...
  • Pannika: A közeli idegenek című filmet keresem, aki esetleg tud segíteni, kérem jelentkezzen. Köszi (2008.10.04. 01:12) A Stranger of Mine (Közeli idegenek)
  • Koimbra: Ez is már vagy fél éve ment az amcsi mozikba, nálunk meg még se híre se hamva...megnézném már (2008.04.04. 11:57) 3:10 to Yuma
  • Koimbra: Egy nézhető film volt szerintem, semmi több (2008.04.04. 11:56) War

2008.01.19. 13:20 ssirhC

The Nines



Már az elején le kell szögeznem: ezt a filmet lehet szeretni és utálni. Köztes megoldás nincs. Ha valaki szereti, az egy maradandó filmélménnyel lesz gazdagabb, aki utálja az átkozza az egész filmet és szeretné visszakapni ezt a másfél órát az életéből. Én az első csoportba tartozom - nekem "bejött" a film, nagyon egyedi és érdekes volt. A főszereplő Ryan Reynolds - akit eddig leginkább vígjátékokban láthattunk [ilyen volt pl. nagy kedvencem a Buliszervíz (Van Wilder)] - de ebben a filmben bebizonyította, h sokoldalú színész és megbírkózik komolyabb szerepekkel is. Lényeg a lényeg - a filmben 3 történetet láthatunk, mindhárom történet főszerepében Ryan Reynolds [Gary, Gavin, Gabriel], ill. 2 hölgy - Hope Davis [Sarah, Susan, Sierra] és Melissa McCarthy [Margaret, Melissa, Mary]. Az első történet főszereplője Gary, egy színész - a jól futó Crime Lab főszereplője. Miután véletlenül felgyújtja a házát és bedrogozva karambolozik, háziőrizetbe kerül, egy éppen New Yorkban tartozkodó tv-producer házába. Margaret lesz az aki figyel rá, és hamarosan közel kerülnek egymáshoz. A szomszédban élő Sarah azonban közéjük áll, és elmondja Garynek, h szerinte nem illenek össze és szerinte ő egy 9es a 10es skálán, ezért "keresse a kilenceseket". Érdemes figyelni a jelekre már az első történetben is: amikor telefonálás közben azt fejtegeti Gary, h miért nincsen köldöke? A második történet főszereplője Gavin - egy tv-producer, aki "Knowing" című sorozatán dolgozik. Főszereplője az itt saját magát alakító Melissa McCarthy, akit férje, a néma kislányával együtt hagy egy autóban, amíg ő segítségért megy. A sorozatot szeretik az emberek (vagyis egyelőre csak a tesztközönség) , de a túlsúlyos Melissát le akarják cserélni egy szebb nőre. Ekkor jön Susan a csatorna menedzsere (vagy vmi ilyesmi) és választás elé állítja Gavint : vagy kirakja Melissát, vagy a műsora ugrik. A műsorát választja, ezért véglegesen összeveszik Melissával. A harmadik történet maga a "Knowing" című sorozat, ahol Gabriel, aki egy szoftverfejlesztő, családjával kirándulni megy, de az aksi lemerül a kocsiban, ezért segítségért indul hátrahagyva néma lányát és feleségét. Útközben találkozik Sierrával, aki felajánlja neki a segítségét. Hosszas bolyongás után azonban elárulja neki, h ki is ő valójában, és mit jelent az a bizonyos kilences. A három történet egyébként bizonyos pontokon kapcsolódik egymáshoz: az elsőben Gary Gavin házában lakik, a második történetben lévő sorozat főszereplője pedig Gabriel. Mindhárom sztorinak más a műfaja egyébként: míg az első egy könnyed vígjáték, addig a második egy reality-show, a harmadik pedig egy thriller drámai befejezéssel.
IMDb: 7.6/10 link: http://www.imdb.com/title/tt0810988/
Trailer:

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://chriss.blog.hu/api/trackback/id/tr75303222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása